Siaubo parkas Anykščiuose 2024 - Kelionės su vaikais
Siaubo parkas Anykščiuose 2024
Siaubo parkas Anykščiuose 2024
2024-10-12

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024 – vienas iš tinkamiausių parkų Helovyno laikotarpiu lankymuisi su vaikais. Čia ir į bilieto kainą įskaičiuoti atrakcionai ir vaikams draugiškos erdvės bei patogumai. Parkas kiekvienais metais Helovyno laikotarpiu pasipuošia itin šventiškai ir kviečia į įspūdingą siaubo parką ir helovino pramogas. Mes labai mėgstame lankyti Helovino ir siaubo miestelius, todėl Siaubo parkas Anykščiuose yra ta vieta, kurią tik atsidarius iškart aplankėme! 

Daugiau Helovyno ir siaubo parkų rasite straipsnyje Helovynas Lietuvoje 2024, o moliūgų šventes ir renginius – paruoštame gide Moliūgų šventės Lietuvoje 2024.

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Nuo spalio 11-osios iki lapkričio 3-osios galite aplankyti Siaubo parką, kuris Helovyno laikotarpiu įsikuria Labirintų pramogų parko teritorijoje. Siaubo parkas ne tik vieta, kur galite fotografuotis prie skeleto, moliūgų ar baisaus klouno – tai vieta, kurioje galėsite parodyti savo drąsą. Siaubo parkas Anykščiuose pažada Jums neįprastą pramogų, siaubo ir linksmybių patirtį.

Siaubo parkas Anykščiuose 2024 – visos pramogos įskaičiuotos į bilieto kainą

Siaubo parkas, kaip ir Labirintų pramogų parkas laikosi tradicijos, kad visos pramogos ir atrakcionai Siaubo parke yra įskaičiuoti į bilieto kainą. Tikrai taip! Visomis pramogomis, atrakcionais galite naudoti NERIBOTAI! Ir mokėti nereikės! Galite suptis kiek tik norite ant atrakcionų, važinėtis mašinėlėmis, leistis pagandomis.

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Ar tinkama lankytis su mažais vaikais?

Siaubo parkas kiekvienais metais pagalvoja apie šeimas su mažais vaikais. Čia jiems sukurta vaikų zona, kurioje yra karuselės. Šioje teritorijoje net ir sutemus animatoriai nepasirodo, todėl jei esate su vaikais gali ramiai mėgautis pramogomis. Tačiau vis šeimoms su mažais ir jautresniais vaikais labiau rekomenduojame lankytis dienos metu. Nes sutemus gyvi gąsdinimai ir nejauki atmosfera tampa intensyvesnė. Tačiau jei vaikas drąsus – pirmyn!

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Mes atvykome dar šviesiu metu, išbandėme visas pramogas, bet pasilikome iki sutemų, kuomet parkas įgauna dar daugiau žavesio.

Helovynas su vaikais

Helovynas su vaikais

Atrakcionai ir pramogos

Jei buvote Siubo parke pernai metais – drąsiai vykite čia ir šiemet. Šiais metas parkas savo pramogų sąrašą papildė dviem naujais atrakcionais: „Transformeris“  ir „Autodromas“. Taigi, į bilieto kainą bus įskaičiuoti net visi 8 teritorijoje esantys ekstremalūs ir vaikiški atrakcionai, įvairūs siaubu alsuojantys kambariai ir klaidūs labirintai, vaikų zona ir dar daugybė kitų pramogų.

Kur švęsti Helovyną su vaikais Lietuvoje

Kur švęsti Helovyną su vaikais Lietuvoje

Top siaubo parkai Lietuvoje

Top siaubo parkai Lietuvoje

Siaubo parkas Anykščiuose – gąsdinimai, aminatoriai ir tikros emocijos

Daugelis klausia, ar yra  gyvi gąsdinimai ir animatoriai? Tikrai taip!  Animatoriai iš ties puikiai dirba savo darbą. Gąsdina labai smagiai, jei esi su vaikais, labai draugiškai, mielai “pakibina”, nusifotografuoja! 

Pačių drąsiausių laukia Siaubo miškas. Čia laukia iliuzijos, primenančios baisius košmarus, ir šviesos žaismų šou. Nors aš asmeniškai nesu lengvai įbauginama – tačiau kelias akimirkas mane tikrai sugebėjo išgąsdinti. 

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Siaubo parkas Anykščiuose 2024

Naudinga žinoti, jei lankysitės parke

Skirkite parkui tikrai ne mažiau nei 2-3 valandas. Nes teritorija didelė, daug pramogų, atrakcionų. Mes prabuvome tris valandas.

Kadangi parkas yra pievoje, be to yra siaubo miškas, tad apsiaukite tinkama avalyne. 

Labai nustebino, kad veikia ir mažoji ir pagrindinė kavinė, kurioje yra šiltos sriubos, ir karšto nealkoholinio vyno ir picos, ir gėrimų bei desertų. Labai smagu, kad kavinėje yra šilta, tad labai puiki užsukti sušilti tarp pramogų lauke.

Ar rekomenduojame? Tikrai taip, visu 100 proc. Tiek ir su mažais vaikais, tiek ir su vyresniais. Bet jei esate be vaikų – būkite tikri, tikrai bus smagu.

Siaubo parkas Anykščiuose 2024. Atrakcionai vaikams

Siaubo parkas Anykščiuose 2024. Atrakcionai vaikams

Daugiau idėjų, ką veikti per Heloviną – Helovynas Lietuvoje 2024.
Šis straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Anykščiai, helovino parkas, Helovynas Lietuvoje, helovyno parkas, Helovyno renginiai, Helovyno renginiai 2024, Labirintu pramogu parkas, Moliūgų parkai, Siaubo parkai Lietuvoje, Siaubo parkas, Siaubo parkas Anykščiuose, Siaubo parkas Anykščiuose 2024