Helovynas Raubonių parke - Kelionės su vaikais
Helovynas Raubonių parke
Helovynas Raubonių parke
2024-10-13

Helovynas Raubonių parke

Helovynas Raubonių parke – viena iš smagiausių vietų, kurias verta aplankyti rudenį, prasidėjus Helovyno sezonui! Raubonių parkas puikiai tinka lankymuisi su mažais vaikais. Tikrai drąsiai keliaukite pajusti Helovyno dvasios ir pažiūrėti Helovyno dekoracijų, nes parkas suskirstytas į dvi dalis (viena skirta vaikams, kita suaugusiems). Dalinamės mūsų įspūdžiais aplankius Raubonių parką ir drąsiai rekomenduojame visiems apsilankyti! 

Daugiau Helovyno ir siaubo parkų rasite straipsnyje Helovynas Lietuvoje 2024, o moliūgų šventes ir renginius – paruoštame gide Moliūgų šventės Lietuvoje 2024.

Helovynas Raubonių parke

Helovynas Raubonių parke

Helovynas Raubonių parke

Helovynas Raubonių parke tikrai įspūdinga vieta. Išskirtinės rankų dekoracijos, tūkstančiai moliūgų ir nuostabi animatorių komanda. Jei dar svarstote ar verta apsilankyti – nuoširdžiai rekomenduojame. Tikrai verta vykti net ir iš Vilniaus ar dar toliau. Jei abejojate ar bijote vykti su vaikais – tikrai nebijokite. Raubonių parkas paruošė zoną vaikams, be jokių baisybių. Tačiau tėveliams ir vyresniems yra siaubo miškas ir elektronizuotų zombių takas.

Svarbiausia, kad susimokate už įėjimą ir visos parko pramogos jau įskaičiuotos į kainą, už nieką daugiau mokėti nebereikia. Bilietas kainuoja tik 12 eurų. 

Helovynas Raubonių pramogų parke

Helovynas Raubonių pramogų parke

Parko dalis skirta vaikams

Ši parko dalis Helovyniškai dekoruota, tačiau draugiška vaikams.  Šioje zonoje sutiksite animatorius moliūgėlius ir raganas, kurie vaikų negąsdins, skirtingai nei kitose zonose. Jie mielai fotografuojasi, sveikinasi su vaikais, mojuoja. Vaikams smagu ir jauku.

Helovynas mtinkamas su mažais vaikais

Helovynas mtinkamas su mažais vaikais

Čia taip pat pamatysite drakulą, animuotus personažus, kapines, piratų laivą, klounus, vilkolakius, moliūgus, raganas, skeletus, vorus, šviesų instaliacijas, ultravioletinių spindulių namą. Tačiau svarbiausia – šioje zonoje veikia pramogos, kurios tinka vaikams ir suaugusiems. Čia 8 karuselės ir 9D virtualus siaubo kinas. Taip pat galima pamaitinti gyvūnus, tik atsivežkite jiems maistelio. 

Baisioji Raubonių parko dalis

Baisioji Raubonių parko dalis – tai siaubo miškas, kurime Jūsų laukia gyvi gąsdintojai. bei elektronizuotų zombių takas. Šias zonas parkas rekomenduoja patiems drąsiausiems. Beveik 1 kilomentro ilgio take laukia gyvi animatoriai – gąsdintojai. Siaubo miškas veikia nuo 19 valandos, kai parkas jau skendi visiškoje tamsoje. Į šias dvi zonas nerekomenduojame eiti su jautresniais vaikais. 

Mes su vaikais aplankėme ir zombių taką ir siaubo mišką. Bet rekomenduojame eiti tik su tais vaikais, kurie nebijo. Nes tamsu ir animatoriai labai puikiai atlieka.

Siaubo miškas ir zombių takas.

Siaubo miškas ir zombių takas.

Praktinė informacija

Rekomenduojame atvykti dar šviesiu paros metu ir pasimėgauti pramogomis, bet pasilikti iki tamsos, nes tuomet parkas įgyja sušvinta lemputėmis ir atrodo nuostabiai. Parkas dirbs iki lapkričio 3 dienos imtinai. Darbo laikas:

  • Darbo valandos darbo dienomis: 16:00 – 22:00 val.
  • Darbo valandos savaitgaliais: 15:00 – 22:00 val.
  • Spalio 31 dieną darbo valandos: 15:00 – 01:00 val.

Spalio 11, 19, 26 dienomis 20:00 valandą, o spalio 31 dieną 21:00 valandą vyks išskirtiniai ir profesionalūs ugnies šou spektakliai INFERNO!

Bilieto kaina darbo dienomis ir savaitgaliais – 12 eurų, papildomai niekas nekainuos. Įėjimas iki 4 metų amžiaus – NEMOKAMAS.

Parke veikia kavinė, galima nusipirkti šilto maisto ir gėrimų.

Helovynas Raubonių parke

Helovynas Raubonių parke

Daugiau idėjų, ką veikti per Heloviną – Helovynas Lietuvoje 2024.
Šis straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.