Stovyklos vaikams kurie myli gyvūnus 2024 - Kelionės su vaikais
Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024
Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024
2024-06-05

Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024

Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024, siūlo unikalią ir įsimintiną patirtį, kuri ne tik suteikia galimybę artimai susipažinti su įvairiais gyvūnais, bet ir skatina vaikus rūpintis gamta ir ugdo atsakomybės bei rūpestingumo jausmus. Vaikai, leidžiantys laiką su gyvūnais, įgyja pasitikėjimo savimi ir išmoksta konstruktyviai bendrauti. Tokioje aplinkoje vaikai ne tik gerai jaučiasi, bet ir įgauna praktinių įgūdžių, kurie pravers visą gyvenimą.

Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024 taip pat ugdo atsakomybės ir savarankiškumo jausmą. Tai yra neįkainojama patirtis, kuri stiprina tiek emocinę, tiek socialinę vaikų raidą. Beje, šiais metais kaip niekad daug organizuojama kokybiškų stovyklų su žirgais – tikrai rasite iš ko išsirinkti.

Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024 (paspausk ir skaityk apie konkrečią stovyklą)

  1. ZOOPARK dienos stovyklos Kaune ir Vilniuje
  2. Debesų ganyklos dienos stovykla PASIGANOM
  3. KEMK ŽIRGAI vasaros vaikų stovyklos 2024
  4. MARGAS PONIS stovyklos su gyvūnais
  5. AKTYVUS STOVYKLAVIMAS Ekstremali stovykla – irklentės, jodinėjimas žirgais, vandenlentės

Jūsų patogumui jau sudaryti šie sąrašai:

Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024 – išsamus sąrašas su aprašymais

ZOOPARK dienos stovyklos Kaune ir Vilniuje

ZOOPARK VILNIUS ir ZOOPARK KAUNAS vaikų atostogų metu kviečia nenuobodžiauti, o poilsiauti turiningai dienos stovykloje!

Jaunųjų gamtininkų stovykloje vaikai susipažins su zoologijos sodo gyvūnais, juos stebės, mokysis įdomių faktų, atliks su tuo susijusias užduotis. Kartu su stovyklos vadovais ir draugais bandys įveikti baimes, taps gamtininkais ir tyrinės gamtos pasaulį. Kurs meninius darbelius, gamins žaislus gyvūnams ir sužinos, ką kasdien veikia gyvūnų prižiūrėtojai!

REGISTRACIJA Vilniuje. Kaune registruokitės telefonu +37060733170.

Stovykla vyksta: ZOOPARK Kaune ir ZOOPARK Vilniuje.

Stovyklos skirtos 7-12 metų vaikams.

Stovyklos tipas: dienos.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti ZOOPARK internetiniame puslapyje, ZOOPARK Kaunas Facebook ir ZOOPARK Vilnius Facebook paskyrose bei ZOOPARK Kaunas Instagram ir ZOOPARK Vilnius Instagram paskyrose.

Grįžti į visą stovyklų sarašą

Debesų ganyklos vasaros stovykla PASIGANOM Vilniaus rajone

Debesų ganykla – ūkis Vilniaus rajone kviečia į tikras kaimiškas dienos stovyklas. Stovyklas veda dvi stovyklos vadovės: pedagogė ir vaikučių jojimo trenerė.

Stovyklų veiklos:

  • Veiklos su arkliukais: šėrimas, šūkavimas, glostymas, prausimas, kasyčių pynimas, balnojimas ir, žinoma jojimas;
  • Veiklos su triušiukais: šėrimas, glostymas, namelio valymas;
  • Lauko žaidimai, estafetės, sporto užsiėmimai;
  • Maudynės kūdroje;
  • Maisto kepimas ant laužo;
  • Žygiai į mišką;
  • Piešimas, gamtos mozaikų gamyba ir kiti meniniai darbeliai;
  • Daug edukacinių užsiėmimų: vaikai mokysis tinkamai prižiūrėti gyvūnus, balnoti arkliukus, sužinos pagrindinę informaciją apie naudojamą jojimo įrangą bei jos priežiūrą, susipažins su jojimo pagrindais, mokysis atskirti skirtingas medžių rūšis, atliks įvairias kūrybines užduotis

Gamta, gyvūnai, didžiulė erdvė žaidimams – viskas ko reikia nepamirštamam vasaros nuotykiui!

Stovyklos vyksta: Debesų ganyklos ūkyje, Vilniaus rajone, Dasionių kaime.

Stovyklos skirtos 6-10 metų vaikams.

Stovyklų tipas: dienos.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti Debesų ganykla Facebook ir Instagram paskyroje.

Grįžti į visą stovyklų sarašą

KEMK ŽIRGAI vasaros vaikų stovyklos 2024 Vilniaus rajone

Šiais metais Mickūnų jojimo klubas „KEMK Žirgai“ kviečia net į kelias vasaros stovyklas – nuo išgyvenimo stovyklos iki mokymosi joti, nuo konkūro iki edukacijų, kurios padės vaikams ugdytis svarbiausias kompetencijas.

Rinkitės iš šių KEMK Žirgai stovyklų:

  • „Žirgo šuolis“ – turinčius šokimų per kliūtis patirtį raitelius, norinčius tobulėti konkūro disciplinoje (iki 90 cm aukščio). Treniruotės vyksta su žirgyno žirgais.
  • Jojimo stovykla pradžiamoksliams „Labai noriu joti, bet nemoku” – vaikams, kurie myli žirgus ir svajoja su jais draugauti. Vaikai mokysis joti, prižiūrėti žirgus, keliausi su jais į žygius, dalyvaus naktigonėje, pieš, lipdys ir turės įvairios kitokios veiklos.
  • Išgyvenimo stovykla „Karo žirgas”. Šioje stovykloje laukiami vaikai, kurie trokšta pasinerti į išgyvenimą gamtoje bei pasijausti šių laikų tikrais riteriais! Stovyklos metu vaikai mokysis karinės rikiuotės, išgyvenimo ir pirmosios medicinos pagalbos pagrindų, žais maskuotės žaidimus, gamins teritorijos maketą, pins išgyvenimo apyrankes, šaudys iš pneumatinio šautuvo ir visa tai žirgų draugijoje!
  • Edukacinė – poilsinė stovykla „Vėjas Karčiuose!”. Čia vaikai draugaus ne tik su žirgais, bet ir įvairiais kitais naminiais gyvūnais, sportuos, keliaus, lavins išgyvenimo įgūdžius, gamins, pieš, lipdys ir turės įvairios kitokios veiklos.

Daugiau apie visas KEMK Žirgai vasaros stovyklas Vasaros stovyklos su žirgais netoli Vilniaus.

Rezervuokite vietą stovykloje jau dabar!

Stovyklos vyksta: Mickūnų jojimo klube KEMK Žirgai.

Stovyklos skirtos 6-16 metų vaikams ir paaugliams (priklausomai nuo stovyklos amžius gali skirtis).

Stovyklų tipas: dienos ir su nakvyne.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti KEMK Žirgai internetinėje svetainėje ir Mickūnų jojimo klubo KEMK Žirgai Facebook paskyroje.

Grįžti į visą stovyklų sarašą

MARGAS PONIS stovyklos su gyvūnais Pakruojo rajone

„Vaikystėje turėjau senelius su kaimu ir visais jo privalumais. Basos kojos, rasa ant žolės, labai aiškus paukščių čiulbėjimas iš miško ir daug gyvūnų aplink. Šiais laikais mes vis tolstame nuo kaimo, tačiau vaikams būvimas gamtoje su gyvūnais vis dar yra labai svarbus vasaros nuotykis. Mūsų tikslas kiek įmanoma atkartoti močiutės kaimą, buvimą gamtoje su draugais, tarp gyvūnų.” – sako MARGO PONIO stovyklos vadovė Apolonija.

Stovykloje pirmiausiai skiriamas dėmesys bendravimui. Visų veiklų metu daug laiko bus skiriama išklausymui ir pažinčiai su vaikais. Vaikai skatinami bendrauti kaip komandai ir palaikyti vienas kitą. Patiems droviausiems skiriamas ypatingas dėmesys, kad galu gale vaikai jaustųsi kaip namie. Tai stovyklos pagrindinė mintis ir tikslas.

Šiemet MARGAS ponis kviečia net į kelias skirtingas stovyklas:

Vaikai stovyklose:

  • VEIKLOS SU GYVŪNAIS – vaikai susipažins, glostys, maitins, mokysis tinkamai pasirūpinti;
  • VEIKLOS SU PONIAIS – šukuos, balnos, jos;
  • EDUKACIJOS – mokysis balnoti ir pasiruošti ponį, darys įvairius edukacinius darbelius;
  • ŽAIDIMAI – komandiniai žaidimai, tradicinė lobių paieška, vandens arba spalvotų miltelių mūšis, estafetės;
  • MAUDYNĖS – jei oras bus tinkamas, atsigaivins po aikštės purkštukais;
  • FOTOSESIJA – vaikų įamžinimas su žirgyno gyvūnais;
  • VAKARONĖS – filmų vakarai, zefyrai ant laužo ir įdomios istorijos;
  • ŽYGIAI – žygiai vyks su žirgais arba be jų (priklausys nuo oro sąlygų). Aplankys mišką ir pasėdės prie laužo.

Apie šį nuostabų ūkį, jo atsiradimo istoriją, šilčiausius šeimininkus skaitykite MARGAS PONIS – smagiausias laikas tikrame kaime.

Stovykla vyksta: Pakruojo rajone, Margas Ponis sodyboje.

Stovyklos skirtos 5-12 metų vaikams.

Stovyklos tipas: dienos ir su nakvyne.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti Kelionės su vaikais žemėlapyjeMargas Ponis Facebook ir Instagram paskyrose.

Grįžti į visą stovyklų sarašą

AKTYVUS STOVYKLAVIMAS Ekstremali stovykla

„Aktyvaus stovyklavimo“ komanda Ekstremalioje stovykloje siūlo vaikams ir jaunimui išbandyti net tris sporto šakas vienos stovyklos metu: jodinėjimą žirgais, vandenlentes ir irklentes! Tai viena populiariausių stovyklų, organizuojama jau 6 kartą!

Stovyklos programa:

  • JOJIMO PAMOKOS. Stovyklautojai mokysis jodinėti žirgyne „Dzūkijos žirgai“ pagal jiems sudarytą atskirą programą.
  • VANDENLENČIŲ PAMOKOS. Stovyklautojus mokys plaukioti VIVI WAKE parko profesionalūs instruktoriai. Vandenlenčių trasa skirta ir pradedantiems ir profesionalams.
  • IRKLENTĖS. Irklentė arba angliškas trumpinys SUP – tai sena vandens transporto priemonė, kurios naudojimosi principas yra irklavimas atsistojus ant lentos. Vaikai šia pramoga galės mėgautis pačioje stovyklavietėje, kurios ribos siejasi su Seirijo ežero pakrante.

Papildomos pramogos: UNO parkas Druskininkuose, žygis Bijotų-Širvinto miško pažintiniame take, laisvalaikiu vaikų ir jaunimo laukia – įvairių rungčių varžybos, tinklinio, kvadrato, lauko futbolo. Taip pat vyks ir „Protų mūšis“, žygiai, pažintis su žirgais, orientacinės varžybos, karaoke.

Aktyvus stovyklavimas – vasaros sporto stovyklos– išsamus straipsnis apie visas „Aktyvus stovyklavimas” stovyklas 2024 metais!

Registracija jau prasidėjo!

Stovykla vyksta: Lazdijų rajone.

Stovyklos skirtos 8-17 metų vaikams (skirtingos stovyklos turi skirtingas amžiaus ribas).

Stovyklos tipas: su nakvyne.

Daugiau informacijos apie stovyklas galite rasti AKTYVUS STOVYKLAVIMAS internetiniame puslapyje, Facebook ir Instagram paskyrose.

Grįžti į visą stovyklų sarašą
Šis straipsnis Stovyklos vaikams, kurie myli gyvūnus 2024 yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Norite sužinoti apie stovyklas ir būrelius – prisijunkite prie mūsų grupės.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.