Helovynas Kalnų parke - Kelionės su vaikais
Helovynas Kalnų parke
Helovynas Kalnų parke
2024-10-16

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke – puiki proga vilniečiams ir miesto svečiams pasinerti į moliūgų ir siaubo šventės šurmulį. Renginio organizatoriai kviečia į didžiausią Helovyno nuotykį ir žada visiems apsilankiusiems nepamirštamus įspūdžius. „Kelionės su vaikais ®“ apsilankė šiame Helovyno renginyje ir dalinasi su Jumis savo įspūdžiais. Visus Helovyno renginius Lietuvoje galite rasti mūsų paruoštam straipsnyje Helovynas Lietuvoje 2024.

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke veikia nuo spalio 11 dienos ir veiks iki lapkričio 3 dienos. Bilietus į parką galite įsigyti internetu arba vietoje. Beje, bilietai darbo dienomis pigesni. Jei atvykstate automobiliu, jį reikia palikti Kalnų parko papėdėje, nes eismas draudžiamas. Tad turėkite omenyje, kad su mažais vaikais į kalną užlipti tikras iššūkis. Bet tai tik smulkmena palyginus su tuo, kas laukia pačioje Kalnų parko papėdėje.

Helovynas Kalnų parke – tai išskirtinis parkas, pilnas gyvų gąsdintojų ir rankų darbo dekoracijų, kurios privers aikčioti. Tik įėjus į parką Jus pasitiks pačios gražiausios moliūgų dekoracijos ir skulptūros. Ypač mus sužavėjo moliūgų namelis. Bet apie viską nuo pradžių.

Helovyno parkai Lietuvoje

Helovyno parkai Lietuvoje

Pramogos ir veiklos

Helovynas Kalnų parke suskirstytas į keturias erdves – vaikų erdvė, Liuciferio erdvė, siaubo miškas ir tunelis bei karuselių ir pramogų zona.

Jeigu bijote ir nedrįstate atvykti su vaikais – rekomenduojame ateiti šviesu paros metu, nes būtent tokiu metu parkas pradeda veikti, nebūna daug žmonių. O aplinka labai graži, labai smagu pasivaikščioti prie prie moliūgų ir pasisupti karuselėmis. dienos metu animatoriai vaikų negąsdina, o draugiškai sveikinasi, mojuoja ir fotografuojasi, tad tikrai nebijokite.

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke

Vaikų erdvė

Tik įžengus į parką laukia vaikų erdvė. Čia daugybė moliūgų dekoracijų ir raganos namelis.  Vaikų laukia tikra ragana, atvykusia iš Salemo miesto. Ji vaikams nemokamai piešia veidukus, o tėveliams išburia ir ateitį. Taip pat vaikus pavaišina ir saldainiais.

Nemokamas veidukų piešimas

Nemokamas veidukų piešimas

Siaubo miškas ir tunelis

Siaubo miškas ir tunelis skirti tik patiems drąsiausiems, kurie nebijo pasiklysti tarp gasdintojų ir siaubo efektų. kadangi mes buvome dienos metu ir su vaikais, mūsų niekas labai negąsdino, tačiau jei būtume tamsiu paros metu ar be vaikų, net neabejoju, kad būtų buvę baisu.

Liuciferio erdvė

Liuciferio erdvėje – tikra pragaro kasdienybė su specialiaisiais efektais ir gyvais gąsdintojais! Šios parko dalies dekoracijos tiesiog wow. Kuriant jas įdėta labai daug darbo. Tamsiu paros metu ši erdvė turėtų atrodyti labai įspūdingai, nes čia ir apšvietimas ir 3D projektoriai ir kraują stingdanti muzika.

Helovynas Kalnų parke

Helovynas Kalnų parke

Karuselių ir prekybos erdvė

Vaikų džiaugsmui – karuselės jau įskaičiuotos į bilieto kainą. Prie įėjimo gaunate talonėlį ir jį galite išnaudoti karuselėms, už jas jau nereikia mokėti. Taip pat vietoje galime įsigyti gėrimų, užkandžių ir mūsų taip mėgstamų Palangos spurgyčių. Vaikams – tikrai labai daug smagių pramogų.

Helovynas Kalnų parke - Nemokamos karuselės vaikams

Helovynas Kalnų parke – Nemokamos karuselės vaikams

Ar mums patiko? Tikrai taip. Ar rekomenduojame ir Jums? Žinoma.

Daugiau mūsų aplankytų Helovyno parkų apžvalgų rasite straipsniuose Helovynas Raubonių parke ir Siaubo parkas Anykščiuose 2024.

Helovyno ir siaubo parkus Lietuvoje rasite straipsnyje Helovynas Lietuvoje 2024, o moliūgų šventes ir renginius – paruoštame gide Moliūgų šventės Lietuvoje 2024.

Helovyno parkai Lietuvoje

Helovyno parkai Lietuvoje

Šis straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.