Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje
Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje
Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje
2024-09-28

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje

Rudenį mūsų šeima mėgsta praleisti laiką lauke, pasigrožėti ryškiomis rudens spalvomis bei aplankyti įvairius parkus ar ūkius. Jau pasakojome apie nuostabų Dexterių ūkį Kauno rajone. Šį kartą norime pasidalinti dar vienu įspūdingu moliūgų ūkiu Klaipėdoje. Tai – nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje, kuris vadinasi Gokio braškės.

Šis ūkis tikrai nustebins moliūgų grožiu ir įvairove. Beje, čia vaikai galės ir papramogauti. Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje – ne tik smagus ūkis, kuris kviečia šeimas nemokamai praleisti laiką ir dalyvauti įvairiose pramogose, bet ir čia pat galėsite jų įsigyti rudeninėms dekoracijoms ar gardiems patiekalams.

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje – Gokio braškės

Gokio braškės ūkis – tai šeimos verslas, įsikūręs kelyje tarp Klaipėdos ir Palangos, Palangos pl. 21, prieš nusukimą į Peskojus ir prieš apsisukimą į Karklę. Kad būtų lengviau rasti, nuo kelio matosi prekybinis namukas.

Ūkis dirba kiekvieną dieną nuo 9 iki 19–20 valandos (darbo laikas gali keistis priklausomai nuo oro sąlygų).

Svarbiausia, čia galite atvykti be jokios rezervacijos – tiesiog pasirinkite patogų laiką ir mėgaukitės rudens ir moliūgų grožiu!

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje

Nemokamas moliūgų ūkis su vaikais Klaipėdoje

Apsilankymas – nemokamas

Nors ūkio lankymas yra visiškai nemokamas, prie įėjimo stovi dėžutė, kurioje galite palikti pinigėlių kaip paramą ūkiui.

Taip pat šeimininkai prašo, jei fotografuositės prie dekoracijų, mainais nusipirkti bent vieną moliūgą. O moliūgo kaina čia – vos  0,80 euro už kilogramą. Todėl tuo pačiu galite išsirinkti moliūgą pasigaminti dekoracijas Helovinui ar skanius rudeniškus patiekalus.

Ką galite nuveikti Gokio braškių ūkyje?

Šiemet Gokio braškės ypač išsiskiria dekoracijomis – čia gausu moliūgų, kurie yra įspūdingai išdėlioti. Tai tarsi puikus fonas rudeninėms šeimos nuotraukoms ar fotosesijai.

Moliūgų ūkis su vaikais

Moliūgų ūkis su vaikais

Taip pat vakarais uždegama daug lempučių, tad ši vieta tampa tikra rudenine pasaka.

Bet tai dar ne viskas. Gokio braškių ūkyje siūlomos ir pramogos vaikams. Pavyzdžiui, kryžiukų nuliukų žaidimas su mažais moliūgėliais. Šis smagus žaidimas, visada patraukia mažųjų dėmesį. Taip pat moliūgų šaudyklė – spalvingi taikiniai ant šieno ritinių. Ši pramoga patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Bei, žinoma, čia rasite moliūgų labirintą.

Tai puiki vieta vaikams išsilakstyti ir pasimėgauti rudenėjančiu grynu oru.

Mūsų rekomendacijos lankymui

Atvykus į Gokio braškes, nepraleiskite progos įsiamžinti su visa šeima prie įspūdingų moliūgų. Tačiau jei fotografuojates,  būtinai įsigykite bent vieną moliūgą – tai graži padėka ūkininkams už jų įdėtą darbą ir pastangas puoselėti šią nuostabią vietą. Atsiskaityti už moliūgus galite prekybiniame namelyje.

Taip pat šeimininkai bus labai dėkingi, jei pasidalinsite savo įspūdžiais socialiniuose tinkluose, pažymėdami @gokiobraskes tiek Facebook, tiek Instagram platformose.

Gokio braškių ūkis išties yra puiki vieta praleisti laiką su vaikais – nemokamos pramogos, nuostabi aplinka ir galimybė įsigyti rudeninių gėrybių. Nepraleiskite progos aplankyti šią vietą ir sukurti nuostabių prisiminimų su savo šeima.

Gokio ūkį aplankė mūsų mama Odeta su šeima, kuiri labai rekomenduoja šią vietą ir Jums.

Fotosesijos su moliūgais

Fotosesijos su moliūgais

Šis straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Helovinas su vaikais 2024, Helovino renginiai 2024, Helovino renginiai su vaikais 2024, Kelionės į Klaipėdą, Kelionės su vaikais 2024, Moliūgai Klaipėdoje, Moliūgų ūkiai, Moliūgų ūkis, Moliūgų ūkis klaipėdoje, Nemokamas moliūgų ūkis, pramogos vaikams, Rudens kelionės