CurioCity sezono naujienos 2024 - Kelionės su vaikais
CurioCity sezono naujienos 2024
CurioCity sezono naujienos 2024
2024-09-25

CurioCity sezono naujienos 2024

CurioCity – vienas iš populiariausių pramogų centrų ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje. Tai unikalus ir vienintelis tokio tipo edukacinis pramogų centras Baltijos šalyse. CurioCity susideda net iš 13 skirtingų erdvių, kurios sudaro interaktyvaus daugiafunkcinio miesto įspūdį. Šiame centre taip pat organizuojamos įvairios veiklos su vaikais. Beje, čia apsilankyti gali ne tik šeimos, bet ir mokyklų bei darželių grupės. 

Na, o šį rudenį CurioCity pasitinka dar ir su naujomis bei įdomiomis veiklomis, nuo nemokamų paskaitų mamoms iki kūrybingų edukacijų. Taigi,  sužinokime, kokios CurioCity sezono naujienos 2024 metais? 

CurioCity veiklos vaikams

CurioCity veiklos vaikams

CurioCity sezono naujienos 2024

Mamyčių akademija – paskaitos esamoms ir būsimoms mamoms

Nuo spalio 2 dienos CurioCity pradės veikti Mamyčių akademija, skirta būsimoms ir jau esamoms mamoms. Tai nemokamos paskaitos, kuriose specialistai dalinsis vertingomis žiniomis ir patarimais apie kūdikių priežiūrą bei mamų sveikatą.

Kiekviename renginyje bus nagrinėjamos skirtingos temos – nuo žindymo ir kūdikių mitybos iki vaikų emocinės ir fizinės raidos, aromaterapijos bei kasdienės priežiūros. Kiekvieną paskaitą ves kvalifikuoti specialistai, kurie atsakys į mamų klausimus, dalinsis praktiniais patarimais ir suteiks žinių, kurios padės auginti sveikus ir laimingus mažylius.

Mamyčių akademija –  tai puiki galimybė ne tik gauti naudingų žinių iš specialistų, bet ir susipažinti su kitomis mamomis bei pasidalinti patirtimi.  

Kaip ir minėjome, pirmasis renginys vyks spalio 2 dieną nuo 10:00 iki 13:00 val., PLC MEGA prekybos centre, CurioCity edukaciniame centre (II aukštas). Nors renginys yra nemokamas, registracija būtina, kadangi vietų skaičius ribotas. Užsiregistruoti į Mamyčių akademijos užsiėmimus galite internetu.

CurioCity sezono naujienos. Mamyčių akademija

CurioCity sezono naujienos. Mamyčių akademija

Mažylių akademija – lavinamieji užsiėmimai vaikams Kaune

CurioCity taip pat kviečia mažylius į Mažylių akademiją, skirtą vaikams nuo 6 mėnesių iki 3 metų. Tai sensoriniai-patyriminiai užsiėmimai, kuriuose vaikai gali laisvai tyrinėti aplinką, eksperimentuoti su įvairiomis medžiagomis, tekstūromis, formomis ir spalvomis. Šių užsiėmimų metu mažyliai lavins savo emocinius, intelektinius, meninius, socialinius ir fizinius įgūdžius, o žaidybinės veiklos paskatins kūrybiškumą bei smalsumą.

Pirmasis susitikimas numatytas rugsėjo 24 dieną, antradienį, nuo 10:00 iki 11:00 val. 

Be to, rugsėjo mėnesį CurioCity turi ypatingą pasiūlymą: vienas užsiėmimas kainuos tik 10 Eur (standartinė kaina – 14 Eur), na, o keturių užsiėmimų paketas – tik 35 Eur (standartinė kaina 49 Eur). Į mažylių akademijos užsiėmimus būtina išankstinė registracija.

Ši programa, be abejonės, suteiks mažyliams ne tik galimybę smagiai praleisti laiką, bet ir sustiprins jų raidą įvairiose srityse.

CurioCity sezono naujienos. Mažylių akademija

CurioCity sezono naujienos. Mažylių akademija

Helovino edukacijos – tradicijos ir kūryba vaikams

Rudenį CurioCity taip pat kviečia mokyklų ir darželių grupes į unikalią Helovino edukaciją, skirtą vaikams nuo 5 iki 12 metų. Edukacinė programa „Paslaptingosios Šmėklinės: tradicijos ir papročiai“ supažindins vaikus su įvairių pasaulio šalių mirusiųjų pagerbimo tradicijomis.

Edukacijos metu vaikai sužinos, kaip lietuviai mini Vėlines, bei palygins šią šventę su Helovino bei Mirusiųjų dienos tradicijomis Kinijoje, Japonijoje ir Meksikoje. Vaikai taip pat aptars, kaip šios šventės kai kuriose šalyse tampa žaismingos ir paslaptingos, susijusios su šmėklomis bei dvasiomis. Na, o po edukacinės dalies vaikai galės sukurti spalvingas kaukes. 

Ši edukacija ne tik smagi veikla, bet ir puiki proga vaikams giliau suprasti įvairių kultūrų papročius bei jų skirtumus. Tai išties puikus pasirinkimas ieškantiems įdomios Helovino edukacijos Kaune.

Edukacijos vyks nuo spalio 1 iki 31 dienos. Nurodyta kaina – 9 Eur vienam vaikui, o pedagogams, lydintiems suaugusiems ir socialiai remtiniems vaikams, dalyvavimas yra nemokamas. Minimalus dalyvių skaičius – 10 vaikų. Registracija į edukaciją yra būtina. Užsiregistruoti galite el. paštu smalsu@curiocity.lt arba telefono numeriu +370 688 33202. 

CurioCity sezono naujienos. Helovino edukacija šmėklinės

CurioCity sezono naujienos. Helovino edukacija šmėklinės

Taigi, CurioCity sezono naujienos siūlo tikrai naudingus užsiėmimus vaikams ir mamoms. Mamyčių akademija suteiks vertingų žinių būsimosioms ir esamoms mamoms, Mažylių akademija lavins vaikų gebėjimus, o Helovino edukacijos įtrauks į kultūrinį pasaulio švenčių pažinimą bei kūrybines veiklas.

CurioCity edukacijos vaikams

CurioCity edukacijos vaikams

Straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose. Daugiau apie keliones Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.