Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais - Kelionės su vaikais
Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais
Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais
2024-09-21

Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais

Palanga – puiki kryptis šeimos poilsiui visais metų laikais. “Kelionės su vaikais” siūlo veiklų tiek geru oru, tiek kai oras jau nelepina. Apsilankėme mes pajūryje ir šį ankstyvą rudenį, o savo viešnagei pasirinkome viešbutį „Gabija”.

Viešbutis “Gabija” Palangoje – puikus pasirinkimas atostogoms, poilsiui ar savaitgaliui su vaikais.

Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais

4+ žvaigždučių viešbutis įsikūręs Palangoje, visai šalia Birutės parko ir Gintaro muziejaus. Čia pat ir Vytauto gatvė, Basanavičiaus gatvė bei Palangos tiltas su paplūdimiais.

“Gabija” siūlo įvairių kategorijų kambarius. Čia rasite ir standartinius dviviečius, prabangius apartamentus ir net jungiamuosius kambarius šeimų poilsiui. Kambariai dekoruoti gamtos atspalviais, nuteikiančiais poilsiui ir ramybei. Yra kambarių su balkonais ar terasomis.

Daugelyje kambarių yra virdulys (arbata, kava). Mūsų kambaryje buvo paruošti ir chalatai (vaikams specialūs mažesni). Taip pat mūsų kambaryje buvo ir spinta-kambariukas, kad itin patogu poilsiaujant su vaikais. Kambarys buvo erdvus, turėjome ir darbo stalą, ir šaldytuvą su mini baru. Mūsų kambario vonios kambarys itin patogus šeimos poilsiui – erdvus su vonia ir su dušu.

Beje, buvo labai malonu rasti pasitikimo vaisių lėkštę ir sultis vaikams.

Paslaugos ir erdvės

Viešbutyje yra SPA centras su baseinu, pirčių kompleksu (turkiška garinė pirtis ir sauna), sūkurine vonia, modernia treniruoklių sale. Mūsų šeima ir ypač Greta su Oskaru buvo labai laimingi galėdami atsigaivinti baseine po ilgos dienos ekskursijų pajūryje, o vėliau sušilti džiakuzi ir pirtyse, ypač lietingais ir jau vėsiais vakarais.

SPA centras taip pat siūlo atsipalaiduoti masažo metu. SPA centras siūlo įvairias procedūras, pradedant klasikiniu masažu ir baigiant įmantresniais ir išskirtiniais ritulais. Labai nustebome jog viešbutis siūlo ir masažus vaikams.

Pirmame “Gabijos” viešbučio aukšte įsikūręs garsus restoranas „MEAT Steak House“. Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas gerai žinomas Liutauras Čeprackas. Šio restorano pasididžiavimas yra mėsa: kas bebūtų – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar barbekiu viščiukas – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje. Labai skanūs užkandžiai bei ypatingi desertai. Ką mes galime pasakyti – wow wow wow, tikrai buvo skanu, išsskirtina ir aptarnavimas nuostabus. Mūsų rekomendacijos: tuno sevičė, šonkauliai ir, žinoma, jautiena.

Šiame restorane patiekiami ir į kainą įskaičiuoti pusryčiai. Pusryčiams rasite ir klasikinius patiekalus (kiaušinius, omletus, dešreles) ir įdomesnius bei sotesnius patiekalus (mėsos kukulaičius, vištienos kepsnelius), o savaitgalio pusryčiams vaikų džiaugsmui patiekė ir kelių rūšių blynelius. Mano rekomendacijos – ragaukite įdarytus kiaušinius, mūsų pusryčių metu jų buvo net dviejų rūšių. Ką galiu pagirti – labai retai kava būna skani viešbutyje, bet čia ji tikrai gera. Ir pats geriausias dalykas, jog pusryčiai tiekiami iki 11:30 val. – iškart suprantome, jog viešbutis skirtas tikram lėtam poilsiui.

Pirmajame aukšte rasite ir vaikams skirtą erdvę su edukaciniais žaislais, knygelėmis, žaidimais, piešimo kampeliu.

Automobiliams viešbutis turi ir stovėjimo aikštelę, tiesa, sezono metu ji kainuoja papildomai.

Specialūs pasiūlymai šeimos poilsiui „Šeimos nuotykis“

Nieko nėra prasmingiau negu laikas, praleistas su visa šeima! O kai dar tas laikas be buities rūpesčių…

Štai puikus poilsio receptas Jūsų šeimai: ilgi pasivaikščiojimai pajūriu ir parko takais apsilankant nuostabiame Gintaro muziejuje, sotūs pietūs viešbučio restorane, saldus pokaičio miegas, o vėliau – smagus laikas baseino ir pirčių komplekse, bei jauki šeimos vakarienė restorane.

Į pasiūlymą įtrauktos šios paslaugos: 2 nakvynės erdviuose apartamentuose visai šeimai; gausūs pusryčiai restorane 2 kartai; pietūs visai šeimai viešbučio restorane MEAT SteakHouse (1 kartas), vakarienė visai šeimai viešbučio restorane MEAT SteakHouse (1 kartas), neriboti apsilankymai baseino ir pirčių komplekse, neribotas laikas treniruoklių salėje; suteikiama 10 % nuolaida SPA masažo procedūroms; vėlyvas išvykimas (pagal galimybes); vieta automobiliui (pagal galimybes).

Rudens atostogų pasiūlymas

Mėgaukitės rudens atostogomis prie jūros kartu su GABIJA. Ką padarėme ir mes su vaikais – prieš išvykdami į savo žiemos rezidenciją Tenerifėje, su malonumu praleidome kelias dienas pajūryje. Rezervuokite poilsį ir gaukite -10% nuolaidą. Pasiūlymas galioja apsistojus 2 naktims ir ilgiau. Nuolaida netaikoma specialiems pasiūlymams.

Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybės, komforto ir tikro poilsio.

Svečiuodamiesi Palangoje būtinai aplankykite ir Iliuzijų namą Eureka ir netoliese esančius Babilono soduose.

Straipsnis yra autorinis, jį paruošė „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose. Daugiau apie keliones Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.
Atostogos Palangoje, Ką veikti Palangoje su vaikais, kur apsistoti Palangoje, Kur nakvoti Palangoje su vaikais, Poilsis šeimai Palangoje, reklama, rudens atostogos Palangoje, Specialūs pasiūlymai poilsiui Palangoje, Viešbutis “Gabija” Palangoje su vaikais