Druskininkai su vaikais - Kelionės su vaikais
Druskininkai su vaikais
Druskininkai su vaikais
2024-09-09

Druskininkai su vaikais

Druskininkai su vaikais yra viena smagiausių ir įdomiausių krypčių. Mes čia nuolat vykstame pramogauti ir pailsėti po savaitės darbų. Druskininkai tai tarsi didžiulis SPA po atviru dangumi – mineralinių vandenų šaltiniai, daugybė sveikatinimo procedūrų, aktyvus laisvalaikis ir grynas oras pušų apsuptyje. Idėjų ką veikti Druskininkuose suaugusiems apstu. Tačiau ar žinote ką be vandens parko čia smagaus galima nuveikti su vaikais?

Mes Jums paruošėme  išsamiausią ir geriausią gidą apie tai ką veikti, kur pramogauti, ką įdomaus pamatyti ir kur smagiai praleisti laiką Druskininkuose su vaikais. Esame tikrai, kad Druskininkai su vaikais taps viena iš Jūsų mėgstamiausių krypčių, kai pamatysite kiek smagių ir įdomių veiklų čia yra šeimai.

Druskininkai su vaikais

Druskininkai su vaikais

Druskininkai su vaikais – GIDAS

Druskininkai su vaikais yra puiki kryptis visais metų laikas. Vasarą čia itin daug pramogų gamtoje, rudenį galima mėgautis pasivaikščiojimais gamtoje ir auksiniu rudeniu. Žiemą čia vyksta smagūs kalėdiniai renginiai, pavasarį žydi narcizų jūra. O visus metus čia galima mėgaustis spa malonumais, vandens parkai ir slidinėjimo pramogomis.

Druskininkai su vaikais

Druskininkai su vaikais

Kur pramogauti Druskininkuose

  1. Šeimos pramogų parkas „O KAS ČIA?”
  2. Grand Spa Lietuva vandens parkas
  3. Apverstas namas
  4. Druskininkų vandens parkas ir jo vaikų erdvė

Ką pamatyti ir kur smagiai leisti laiką Druskininkuose

  1. Druskininkų pažintinis traukinukas
  2. Lynų kelias
  3. Ekskursija po Druskininkus Ecotours elektromobiliu
  4. Muzikinis fontanas
  5. K. Dineikos sveikatingumo parkas
  6. Vijūnėlės parkas ir Druskonio ežero pakrantė
  7. Dviračių takai Druskininkuose
  8. A. Česnulio skulptūrų ir poilsio parkas

Kur apsistoti Druskininkuose

  1. Grand SPA Lietuva

Muziejai Druskininkuose

  1. Šakočių muziejus
  2. Miško muziejus Girios aidas
  3. Druskininkų miesto muziejus
  4. M. K. Čiurlionio memorialinis muziejus

Edukacijos vaikams Druskininkuose

  1. Amatų centras „Menų kalvė“
  2. Augų ūkis
  3. Druskos studija
  4. Meninė kalvystė

Ką aplankyti netoli Druskininkų

  1. Leipalingio dvaras
  2. Liškiavos architektūrinis ansamblis

Kur išsimaudyti Druskininkuose ir aplink

  1. Vijūnėlės paplūdimys
  2. K.Dineikos sveikatingumo parko kaskadinės maudyklės
  3. Alkos paplūdimys
  4. „Eglės“ sanatorijos tvenkinio paplūdimys
  5. Ilgio ežero viešasis paplūdimys
  6. Ilgio ežero maudykla
  7. Avirio ežero paplūdimys
  8. Liškiavio ežero maudykla
  9. Latežerio maudykla

Druskininkai su vaikais – kur pramogauti

Šeimos pramogų centras „O KAS ČIA?“

Jei suplanuotas šeimos atostogas grasina sugadinti nenuspėjami Lietuvos orai, rekomenduojame rinktis daugiau nei 1000 kv. m. pramogų erdvę. Čia tik atvykus vaikus pasitinka parko karalienė žirafa, kuri palydi vaikus į kelionę po tikrą atradimų pasaulį. Šiame didžiuliame pramogų parke rasite gausybę pramogų įvairiausiems vaikučių poreikiams ir norams: nuo rojaus paplūdimių iki slėptuvių ir laipynių; mažesniems patiks žaislų ligoninė ir fėjų dvaras, o patiems mažiausiems net visas atskiras Pyplių skveras. Pavargę nuo įspūdžių atokvėpį galės rasti kine ir ramybės oazėje. Jei vaikai besilinksmindami pritrūks energijos ar jėgų, čia pat rasite kavinę su joje įsikūrusia trolių palėpe ir specialiu meniu vaikams.
Ši vieta pritaikyta tiek vaikučių, tiek tėvelių poreikiams. Apsilankymas čia puiki idėja tėveliams keliaujantiems su aktyviais mažyliais, vaikučių neišdildomi įspūdžiai ir perteklinės energijos iškrova garantuota.

Grand SPA Lietuva vandens parkas 

Grand SPA Lietuva vandens parkas milžiniškas. Ir labai smagu bei šaunu, kad nors ir vandens parkas nėra naujas – tačiau jis labai tvarkingas ir puikiai prižiūrėtas. Dažnai būna, kad viešbučiai turi baseinus, tačiau jei būna apleisti, netvarkingi, tačiau Grand SPA Lietuva vandens parkas atrodo tarsi būtų pastatytas prieš keletą metų. O didžiausias privalumas, kad tokio didelio vandens parkas aplinka labai šilta, o vanduo, net ir ne vaikų baseinuose tikrai tikrai šiltas. Todėl čia drąsiai galite lankytis ir su kūdikiais ar mažesniais vaikais.

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Vandens parke yra garinė, lauko, infraraudonųjų spindulių, suomiška, „Hammam“ pirtys, taip pat ledo kambarys. Vasarą veikia lauko poilsio erdvė. Taip ir yra rami poilsio zona, kurioje mes galėjome pietų miegui užmigdyti savo mažylę. Čia pat yra ir užkandžių baras. Iš tiesų vandens parkas puikiai pritaikytas šeimoms. Beje Grand SPA Lietuva vandens parke galite apsilankyti ne tik apsistoję viešbutyje, čia priimami ir svečiai, kurie neapsistoję viešbutyje.

Grand spa Lietuva viešbutis su vaikais

Grand spa Lietuva viešbutis su vaikais

Vandens parkas turi ilgąjį plaukimo baseiną, jūros bangų baseiną, kalnų upę, sūkurines vonias, kalnų upę, vaikų baseinėlį. Ir svarbiausia nusileidimo kalnelius vaikams ir suaugusiems. Didysis nusileidimo kalnelis – vienas smagiausių Lietuvoje, nes jis tamsus, tačiau su daugybe lempučių ir švieselių, o kitas nusileidimas – skirtas šeimoms, kuriuo gali leisti savarankiškai didesni vaikai arba mažyliai su tėveliais. Čia pat yra ir natūralaus mineralinio vandens baseinas, kuriame galite ramiai paplaukioti arba išbandyti individualias vertikalių vonių procedūras.

Vandens parkas Grand spa Lietuva

Vandens parkas Grand spa Lietuva

Labai smagu, kad vaikų baseinėlis turi ir smagių žaislų – plaukiojančių lego tipo detalių. Šalia ir vandens parkui pritaikyta mažylių žaidimų aikštelė. Smagu, kad apgalvotos ir tokios smulkmenos, kad šalia mažylių baseinėlio yra ir sūkurinė vonia, tad patogiai galima stebėti žaidžiančius vaikus.

Grand SPA Lietuva vandens parkas su kūdikiais ir mažais vaikais

Grand SPA Lietuva vandens parkas su kūdikiais ir mažais vaikais

Apverstas namas

Apverstas namas Druskininkuose įsikūręs pačiame Druskininkų centre, Vilniaus alėjoje. Druskininkų apverstas namas yra įsimintina pramoga tiek dideliems tieks mažiems! Apsilankę jame galite vaikščioti lubomis – juokaujame. Lubomis vaikščioti neteks, bet galėsite pamatyti daiktus virš savo galvos ir pasidaryti daugybę originaliausių nuotraukų. Parodykite vaikams, kaip pasidaryti smagias nuotraukas – nufotografuokite ir apverskite. Vaikams tikrai bus smagu. Beje name taip pat pajusite gravitacijos jėgą.

Druskininkų vandens parkas ir jo vaikų erdvė

Druskininkų vandens parkas – mūsų pats mėgstamiausias vandens parkas Lietuvoje. Mes apsilankymo Druskininkuose neįsivaizduojame be apsilankymo vandens parke. Nesvarbu, koks metų laikas už lango, keliaujant su vaikais baseinai visada yra norų sąrašo viršuje. Druskininkų vandens parke vaikams yra įrengta net dviejų aukštų erdvė, kurioje yra trys nusileidimo kalneliai, kurie tinka net patiems mažiausiems vaikams. Čia veikia vandens kaskados, yra „beždžionių“ tiltas, vandens upė, urvai, baseinas su jūros smėliu ir šeimai pritaikyta pirtis „Karakum“. Tėveliams čia patinka dėl to, kad galima rinktis ar laiką leisti su vaikais, ar užsisakyti vaikų priežiūros paslaugą ir patiems pasimėgauti suaugusiems skirtu SPA. O jei vaikai jau vyresni – jiems fantastiški kalneliai suaugusiųjų zonoje.

Mums labai patinka, kad vandens parke yra visuomet šilta, o vaikų zonoje ypatingai. Taip pat labai smagu, kad yra kavinė, kurioje galima užkąsti.

Ką pamatyti ir kur smagiai leisti laiką Druskininkuose

Lynų kelias

Lynų kelias ar Lynų keltuvas Druskininkuose – vienintelė tokia pramoga Lietuvoje. Tai visiškai unikali pramoga vaikams ir visai šeimai. Keturi dešimties vietų keltuvai iš lynų keltuvo stotelės (prie Druskininkų vandens parko) kelia į kitą Nemuno pusę (prie žiemos pramogų rojaus „Snow arena”) Jus „nuskraidins” per 7,5 minutes, 45 metrų aukštyje. Kelionės metu pro skaidrius keltuvo langus, tarsi iš apžvalgos rato, išvysite: įspūdingus Druskininkų kurorto miškus, Nemuno upės vingius ir nuostabią miesto panoramą. Vaizdai tikrai nepalieka abejingų. Keltuvu keltis tikrai saugu, jis uždaras, todėl ši pramoga tinka net ir su mažiausiais vaikais.

Druskininkų pažintinis traukinukas

Norite ramiai pasigrožėti miestu, bet neklusnios mažos kojytės vis nukrypsta nuo maršruto? Išeitis yra – sėskite į apžvalginį traukinuką ir pasigrožėkite gražiausiomis kurorto vietomis, pro traukinuko langus. Ir mažos kojytės nepavargsta, ir tėveliai turi laiko pasigrožėti kurorto aplinka. Maršrutas neilgas, labai smagu. Nuoširdžiai rekomenduojame išbandyti, kaina nedidelė, o vaikams pramoga garantuota. Traukinukas išvyksta nuo pagrindinės miesto aikštės. Lengvai pamatysite išėję iš vandens parko. Beje traukinukas važinėja visais metų laikais.

Druskininkų pažintinis traukinukas

Druskininkų pažintinis traukinukas

Druskininkų pažintinis traukinukas

Druskininkų pažintinis traukinukas

Ekskursija po Druskininkus Ecotours elektromobiliu

Dar viena pramoga su vaikais, kur jūs galite tiesiog sėdėdami džiaugtis kurorto teikiamomis gėrybėmis – turai po miestą elektromobiliu. Šis elektromobilis – nedidelis, kompaktiškas elektra varomas autobusiukas, kuriuo gali važiuoti iki 13 asmenų. Ecotours elektromobilis kursuoja po populiariausias ir gražiausias miesto erdves. Kelionės metu, kol mažieji smalsiai žvalgosi, jūs galite girdėti daug įdomių pasakojimų apie Druskininkus – didžiausią balneologijos kurortą Lietuvoje. Šis nuotykis puikiai tinka šeimoms – vaikučiams neabejotinai patiks pasivažinėjimas atviru elektromobiliu, o tėveliai galės mėgautis ne tik vaizdais bet ir įdomiu pasakojimu.

Muzikinis fontanas

Muzikinis fontanas – viena smagiausių su vaikais Druskininkuose, kurią mūsų vaikai visuomet prašo aplankyti. Tai visiškai nemokama vieta, kuri tiek vaikams, tiek suaugusiems dovanoja geriausias emocijas. Šiltuoju metų laiku fontanas groja ir šviečia ryškiai spalvomis pagal populiariausias dainas. O žiemą – čia veikia kalėdinių eglučių parkas. Jei keliausite šiltuoju metų laiku – rekomenduojame įsidėti keletą rūbelių vaikams persirengti, nes vaikams tikra pramoga žaisti fontanuose. Labai smagu, kad šalia yra daug suoliukų – labai smagu pasėdėti vakare.

Karolio Dineikos sveikatingumo parkas

Tai ypatingas šeimos sveikatingumo parkas. Mums tai viena gražiausių vietų pasivaikščioti Druskininkuose. Šis parkas – tai tikras gamtos kampelis, svajojantiems ištrūkti iš miesto ir ramiai pavėsinėje paskaityti knygą, pasigrožėti gėlynais, atsipalaiduoti pirtyje, atsigaivinti kaskadinėse maudyklėse ar pasimėgauti saulės voniomis, geriant žolelių arbatą aerojonoterapijos paviljone, pasportuoti ant lauko treniruoklių ar tiesiog pasivaikščioti parko takais.

Karolio Dineikos sveikatingumo parkas

Karolio Dineikos sveikatingumo parkas

Kol tėveliai mėgausis gamtos prieglobsčiu mažiesiems lankytojams yra įrengta nemokama žaidimų aikštelė, o paaugliai čia gali pažaisti tinklinį arba stalo tenisą, tad tikrai niekam neteks nuobodžiauti. Ši pramoga puikiai tiks šeimai, norinčiai pabėgti nuo miesto šurmulio ir pabūti su savo šeima ramybės ir gamtos apsuptyje.

Karolio Dineikos sveikatingumo parkas

Karolio Dineikos sveikatingumo parkas

Vijūnėlės parkas ir Druskonio ežero pakrantė

Vijūnėlės parkas ir Druskonio ežero pakrantė – vienos mūsų mėgstamiausių vietų, kurias visuomet aplankome Druskininkuose su šeima. parkas tobulai tinka pasivaikščiojimams, pasivažinėjimams dviračiai. Čia puikūs dviračių takai, įrengtas nuostabus paplūdimys su visa infrastruktūra poilsiui su vaikais. Vasarą vaikams čia veikia batutai, yra žaidimų aikštelė. Veikia vandens dviračių, valčių nuoma, fontanas. Pavasarį būtent čia vyksta narcizų žydėjimo festivalis.

Dviračių takai

Druskininkuose yra įrengta daugiau kaip 60 km dviračių takų, kuriais keliaudami galėsite grožėtis nuostabia kurorto gamta, patirti neįkainojamų įspūdžių bei aplankyti lankomiausias kurorto vietas. Todėl jei planuojate atostogas Druskininkuose, nepamirškite ir šeimos dviračių. Jei dviračiai nebetilpo arba juos pamiršote, ne bėda – juos nesunkiai išsinuomosite vietoje. Druskininkų oras – vienas iš keturių svarbiausių kurorto elementų, kuris prisideda prie Jūsų sveikatos stiprinimo, todėl nepraleiskite šios pramogos. Mes turime labai daug savo mėgstamų dviračių takų, galbūt ir Jums patiks kažkuris – dviračių takas palei Nemuno pakrantę, pasivažinėjimas dviračiu Vijūnėlės parke, pasivažinėjimas aplink Druskininkų oro uostą.

A. Česnulio skulptūrų ir poilsio parkas

Jei norite tiesiog su vaikais pasivaikščioti gryname ore, tai padaryti galite įspūdingame, vieno geriausių Dzūkijos skulptorių Antano Česnulio parke. Šis parkas įsikūręs vos už 5 kilometrų nuo Druskininkų. Čia išvysite unikalias medines skulptūras, kurias autorius sukūrė savo rankomis. Pamatysite ir malūną, ir Rūpintojėlių sieną, ar kitus tautosakos personažus. Patį parką puošia vaizdingi Ratnyčėlės upelio vingiai. Parkas nuolat papildomas naujais skulptoriaus darbais, todėl kiekvieną kartą atvykę galėsite jį atrasti iš naujo.

Kur apsistoti Druskininkuose

Grand SPA Lietuva su vaikais – tai vienas puikiausių ir geriausių viešbučių Lietuvoje. Tačiau Grand SPA Lietuva – tai ne tik puikiai poilsiui pritaikytas viešbutis. Tai ir vienas didžiausių sveikatingumo ir poilsio kompleksų Lietuvoje, kurį sudaro gydykla ir SPA. Tai ir milžiniškas vandens pramogų parkas ir restoranai, žaidimų ir laisvalaikio erdvės. Mes dažnai norint pailsėti Lietuvoje renkamės būtent Grand SPA Lietuva, o atvykus į Druskininkus tai mums viena labiausiai patinkančių vietų nakvynei.

Nakvynė Grand SPA Lietuva su vaikais pritaikyta įvairiems šeimų poreikiams. Grand SPA Lietuva komplekse yra net trys skirtingi viešbučiai individualiems šeimų poreikiams ir pasirinkimui pagal biudžetą ir norus. Tai modernus viešbutis „Lietuva“ (3*), šiuolaikiškas viešbutis „Druskininkai“ (4*), apartamentinis viešbutis „Dzūkija“ (4*). Labiausiai mums patinka, kad apsistojus viešbučiuose galima neribotai naudotis Grand SPA Lietuva vandens parku.

Grand SPA Lietuva su vaikais

Grand SPA Lietuva su vaikais

Grand SPA Lietuva su vaikais

Grand SPA Lietuva su vaikais

Apgyvendinimui, poilsinėms, sveikatinimosi programoms su kodu „Keliauk su vaikais“ – 15 proc. nuolaida. Kodas galioti iki 2024 m. gruodžio 19 d.

Muziejai Druskininkuose

Šakočių muziejus

Smaližiai ar tiesiog šakočių gerbėjai Druskininkuose turės unikalią galimybę susipažinti su šakočių gamybos ypatumais. Kaip ir iš ko gaminamas šakotis, kokie jų skirtumai ir kitas šakočių paslaptis rasite atvykę į restoraną-kepyklą „Romnesa“ ir aplankę čia pat įrengtą pirmąjį ir vienintelį pasaulyje Šakočių muziejų. Įspūdinga tai, kad tik įžengus į muziejų jus pasitiks analogų neturintis Gineso rekordininkas – net 3,72 metrų aukščio ir 86 kg svorio šakotis. Lankytojai gali ne tik susipažinti su gamybos ypatumais, bet ir patys pamėginti iškepti ir paragauti, ką tik iš krosnies ištraukto šakočio.

Miško muziejus Girios aidas

Dar viena pramoga keliaujant su šeima – Miško muziejus „Girios aidas“. Tai galimybė iš arti supažindinti vaikus su miško gyvūnais, vabzdžiais, paukščiais ir augalais. Muziejuje įrengti interaktyvūs žaidimai ir fone skambantys gamtos garsai vėliau leis Jums atpažinti bet kurio paukščio čiulbėjimą. Krašto gamtą pažinti padeda ne tik nuolatinės ekspozicijos ir žaidimai, bet ir papildomai rengiamos medžio drožybos, kalvystės, keramikos, gintaro darbų ir kitos parodos bei muziejaus bibliotekoje esančios knygos.

Druskininkų miesto muziejus

Dar kitaip vadinamas vila „Linksma“. Čia įrengta nuosekli kurorto istorijos ekspozicija, sukaupta Druskininkų ikonografinė ir archyvinė medžiaga. Turistų pamėgtoje vietoje vyksta daug renginių, koncertų, susitikimų, konferencijų.
Norintiems susipažinti su miesto istorija siūlome sudalyvauti smagiose edukacinėse programose: „Į svečius pas kurorto vaistininką“.

Druskininkų miesto muziejus

Druskininkų miesto muziejus

M. K. Čiurlionio memorialinis muziejus

Vieta, kurią būtina aplankyti kiekvienam mažajam turistui. Čiurlionio namuose veikia ekspozicija „M. K. Čiurlionis: saulės ratu“, kur nuotraukose sukoncentruoti M. K. Čiurlionio biografijos faktai – didžiojo menininko ėjimo į profesionaliąją kūrybą pradžia. Akį traukia Čiurlionių šeimos fisharmonija, Mykolo Oginskio M. K. Čiurlioniui dovanotas pianinas, pirmieji autoriniai M. K. Čiurlionio tapybos darbai, M. K. Čiurlionio kūrybos kambarėlis, M. K. Čiurlionio paletė bei autentiškas pianinas, kuriuo Varšuvoje studijų metais skambino kompozitorius. Muziejuje taip pat galima pamatyti ankstyvuosius ir vėlyvojo laikotarpio dailininko darbus.

Edukacijos vaikams Druskininkuose

Amatų centras „Menų kalvė“

Universali kūrybinė erdvė, kurioje po vienu stogu atvirose dirbtuvėse susibūrė ir profesionalūs dailininkai, ir tautodailininkai, o visi norintieji iš arti gali pamatyti jų veiklą. Čia nuolat rengiami įvairūs edukaciniai užsiėmimai visai šeimai, taip pat čia galima įsigyti rankų darbo gaminių bei autorinių meno kūrinių. Čia reguliariai vyksta siuvimo, dekupažo, tapybos, juvelyrikos ir net odos gaminių edukacinės dirbtuvės.

Augų ūkis

Tai vieta, kurioje visi šeimos nariai sužinos daug apie tradicinę sūrio gamybą bei paragaus skaniausių ūkio gaminių. Šiame ūkyje iš pačios Gaspadinės lūpų išgirskite kaip čia gaminami saldaus pieno, pelėsiniai, fermentiniai ir brandinti sūriai. Pažinsite sūrio kelią „nuo pievos iki stalo“, pamatysite sūrių ūkį ir pelėsinių sūrių brandinimo rūsį, o Augų ūkyje įrengtoje „Sūrinėje“ galėsite įsigyti Jums labiausiai patikusį, natūralų ir ekologišką sūrį.

Druskos studija

Čia profesionalūs menininkai Aušra ir Tauras Česnulevičiai jau dešimt metų sėkmingai veda edukacinius-kūrybinius užsiėmimus „Sūri pamoka“, organizuoja pažintines ekskursijas „Iki saldumo sūri diena Druskos mieste“, „Čiurlionio Druskininkai“. Jaukioje šeimos studijoje patys, su šeimos nariais, kolektyvu ar draugais galėsite sukurti sūrius suvenyrus. Edukacinio užsiėmimo trukmė 2 val. Užsiėmimai vedami lietuvių, rusų, anglų, lenkų kalbomis.

Meninė kalvystė

Teatralizuota meninės kalvystės programa „Kožnas savo laimės kalvis“ atskleis visas šios medžiagos subtilybes bei sužavės ir vaikus, ir suaugusius.

Ką aplankyti netoli Druskininkų

Leipalingio dvaras

Čia susipažinsite su praeities tradicijomis ir istorija. Dvaras pirmą kartą paminėtas dar XVI a. pradžioje, o šiandien čia veikia unikalus, 1957 metais įkurtas Leipalingio progimnazijos Algirdo Volungevičiaus vardo kraštotyros muziejus. Apsilankę Leipalingio dvare pamatysite archeologijos, istorijos bei etnografijos eksponatus, kurie liudija Leipalingio miestelio gyvenimą.
Dvare vykstantys renginiai ir organizuojamos edukacijos atskleis įdomiausias dvaro paslaptis.

Liškiavos architektūrinis ansamblis

Tai nuostabaus grožio XVII a. sukurta vieta, kuri ypatingai patiks romantiškų pasivaikščiojimų mėgėjams ir mažosioms svajoklėms. Nuo čia atsiveriantys gamtos vaizdai į Nemuno upę, piliakalnį ir pušynus nepaliks abejingų.

Druskininkai – puiki kryptis visais metų labai. Mes labai mėgstame Druskininkus rudenį. Mažiau žmonių, galima pasidžiaugti auksiniu rudeniu ir smagiai praleisti laiką su vaikais. Pasinaudokite mūsų nuolaida. Grand SPA Lietuva pgyvendinimui, poilsinėms, sveikatinimosi programoms su kodu „Keliauk su vaikais“ – 15 proc. nuolaida. Kodas galioti iki 2024 m. gruodžio 19 d.

Druskininkai su vaikais rudenį

Druskininkai su vaikais rudenį

Straipsnis Druskininkai su vaikais yra autorinis, jį paruošė  „Kelionės su vaikais ®“. Nuotraukos yra autorinės. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose. Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.

 

Aqua parkas, Druskininkai, Druskininkai su vaikais, Druskininkų gidas, Druskininkų miesto gidas, Edukacijos vaikams, Grand spa Lietuva, Ką pamatyti Druskininkuose su vaikais, Ką veikti Druskininkuose su vaikais, Ką veikti su vaikais Druskininkuose, keltuvas, Lynų takas, Vandens parkas