Mundolandia park Tenerifė - Kelionės su vaikais
PATIKRINTA Mundolandia park Tenerifė
Mundolandia park Tenerifėje

Mundolandia park Tenerifė

Mundolandia park Tenerifė – tai batutų ir kitų pramogų parkas salos sostinėje Santa Cruz’e , puikiai tinkantis visai šeimai. Ši vieta suteikia galimybę linksmai praleisti laiką visai šeimai! Ypač rekomenduojame, kai lauke per karšta, lyja ar užklumpa smėlio audros.

Mundolandia park Tenerifė pramogos

Erdvės mažiausiems

Mundolandia park pasirūpino, kad net ir mažiausieji lankytojai jaustųsi saugiai ir patogiai. Jiems skirta atskira, didelė erdvė su daugybe veiklų, kurios pritaikytos jų amžiui ir pomėgiams. Šioje zonoje mažyliai gali laisvai žaisti ir tyrinėti aplinką, čiuožti nuo mažesnių ir didesnių čiuožyklų, išdykauti kamuoliukų baseine.

Pramogos vyresniems vaikams ir suaugusiems

Suaugusieji gali likti patogiai sėdėti ir mėgautis gaiviaisias gėrimais, tačiau mes kviečiame prisijungti prie pramogų visą šeimą!

Dideli batutai, kuriuose galima šokinėti ir išbandyti įvairius triukus, džiugins tiek vaikus, tiek suaugusiuosius. Šalia batutų ir didžiuliai minkštų kubų baseinai.

Vaikai ir tėveliai gali patirti adrenalino dozę leisdamiesi įvairiais nusileidimo takeliais. Skirtingo sudėtingumo kliūčių ruožai leidžia išbandyti fizinį pasirengimą ir judrumą. Čia rasite ir įvairius tiltelius, laipiojimo sieną, karstynes.

Taip pat vaikai gali žaisti futbolą, krepšinį.

Parkas atvėrė duris tik šių metų pradžioje, todėl įrengimai tvarkingi ir nenudėvėti. Prie įrenginių yra atsakingi prižiūrėtojai, kurie paaiškina, prižiūri sudėtingesnius batutus ir pramogas.

Gimtadienių Šventės

Mundolandia parke rasite net septynis gimtadienių kambarius, kurie pritaikyti įvairiems tematikoms ir gali būti individualizuoti pagal jūsų poreikius. Personalas bilietų kasoje kalba ir angliškai, todėl tikrai galėsite susitarti dėl laiko Jūsų vaiko gimtadieniui ir kitų detalių.

Darbo laikas

  • Pirmadienį – ketvirtadienį parkas lankytojų laukia nuo 15:00 val. iki 21:00 val.
  • Penktadienį nuo 15:00 val. iki 22:00 val.
  • Šeštadienį nuo 12:00 val. iki 22:00 val.
  • Sekmadienį 12:00 val. iki 21:00 val.

Mundolandia park Tenerifėje – išsami apžvalga ir mūsų rekomendacijos. Greta ir Oskaras iš visos širdies rekomenduoja! Tokio parko pagrindinėse turistinėse vietose pietuose, deja, dar nėra. Tačiau mažiau nei valanda kelio iki netoli sostinės esančio pramogų parko tikrai atsipirks.

Daugiau apie pramogas Tenerifėje – TOP25 pramogos Tenerifėje su vaikais.

Mundolandia park Tenerifė