2024 sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare
2024 sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare
2024 sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare
2024-04-30

2024 sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare

2024 metų sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare vyks 2024 05 04 dieną – dvaro šeimininkai kviečia Mamos dieną švęsti drauge!

2024 metų sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare

2024 sezono atidarymo šventė Ilzenbergo dvare bus pilna pramogų, ekskursijų, degustacijų, edukacijų, pramogų bei geros nuotaikos.

Renginyje lankytojus džiugins koncertas, spektaklis, o mažieji dalyviai (ir ne tik) turės galimybę išmėginti vieną didžiausių interaktyvių ir edukacinių žaidimų aikštelių Lietuvoje bei susipažinti su Ilzenbergo dvaro gyvūnais.

Įėjimas 15 Eur ir pramogaukite visą dieną nemokamai. Kai kurioms pažymėtoms pramogoms taikomas papildomas mokestis.

Renginio pabaigoje bus skelbiami konkurso mamoms apdovanojimai.

Renginio programa

12:00-13:00 Ilzenbergo dvaro ūkyje gaminamų maisto produktų edukacinė degustacija. Veda dvaro gidas.

13:00-14:00 Fotosesija Meilės saloje. Motinos dienai išpuošta ROTONDA – čia Jūsų lauks fotografas, kuris kitu laiku bus prieinamas dvaro teritorijoje.

14:00-15:00 Spektaklis vaikams lauko scenoje prie Amatų namo.

15:00 – 16:00 Ekskursija po rūmus, edukacija apie Ilzenbergo dvaro vynuogyną bei vyndarystę, vyno degustacija. Veda dvaro gidas. Papildomas bilietas – 20 EUR.

16:00 – 17:00 Koncertas.

17:00 Konkurso – loterijos mamoms apdovanojimų paskelbimas.

Mamos dienos programa

Mamos dienos programa

2024 metų sezono naujienos šeimoms Ilzenbergo dvare

Šiemet Ilzenbergo dvaras pristato ir naujieną – ekskursiją-edukaciją, kuri sužavės lankytojus, norinčius plačiau susipažinti su dvaro ūkyje auginamais gyvūnais. Pasisveikinkite su Naujosios Škotijos retriveriu Bergu (jis, drauge su gidu, ves ekskursiją), apžiūrėkite kaip gyvena juodagalvės avys, Nyderlandų ožiukai, alpakos, kalakutai, triušiai, karvės ir veršiukai, bitės, KOI karpiai, juodosios gulbės ir kiti dvaro augintiniai. O vėliau – sudalyvaukite įdomioje viktorinoje apie ūkio gyvenimą.

Ekskursija - edukacija dvaro ūkyje

Ekskursija – edukacija dvaro ūkyje

Šį sezoną Ilzenbergo dvaras kvies ir į daugybę renginių, šių metų rugpjūčio 3 dieną Ilzenbergo dvare vyks ir išskirtinio formato Andriaus Mamontovo koncertas po atviru dangumi!

Gegužės 17 – 19 dienomis kviečiame Jus atvykti į dvarą į „Atviros dienos kaime” renginį, pamatyti, kuo gyvename, pailsėti nuo miesto triukšmo ir turiningai praleisti laiką! Visiems atvykusiems šiomis dienomis bus organizuojamas plaukimas e-katamaranu NEMOKAMAI!

Sekite informaciją ir naujienas Ilzenbergo dvaro Facebook paskyroje.

„Kelionės su vaikais” taip pat paruošė Jums pilną llzenbergo dvaro apžvalgą apie veiklas visai šeimai.

Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose. Daugiau apie keliones Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie keliautojų su vaikais grupės. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių įspūdžiais.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.