Grand SPA Lietuva vandens parkas - Kelionės su vaikais
Grand SPA Lietuva vandens parkas
Grand SPA Lietuva vandens parkas
2024-10-21

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Grand SPA Lietuva vandens parkas – vienas iš įspūdingiausių ir geriausių vandens parkų visoje Lietuvoje. Jis veikia ištisus metus ir yra puikiausia vieta šeimoms su įvairaus amžiaus vaikais. Mūsų visa šeima labai mėgstame šį vandens parką ir dažnai jį lankome. Jei dar nebuvote – būtinai rekomenduojame apsilankyti, nes esame tikra, kad patiks taip pat, kaip ir mums. O jei lankotės Druskininkuose su vaikais – Jums tiesiog būtina aplankyti šį vandens parką.

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Grand SPA Lietuva vandens parkas Druskininkuose išties puikus ir yra pritaikytas visoms amžiaus grupėms nuo pačių mažiausių iki didžiausių.  Jis mums labai patinka dėl daugybės priežasčių. Čia ir vandens čiuožyklos, ir zona mažyliams, ir pirčių zona, ir poilsio zona, ir spa procedūros ir pirtys. Iš tiesų čia yra visko, ko reikia kokybiškam šeimos poilsiui.

Grand SPA Lietuva vandens parko pramogos

Grand SPA Lietuva vandens parkas milžiniškas. Ir labai smagu bei šaunu, kad nors ir vandens parkas nėra naujas – tačiau jis labai tvarkingas ir puikiai prižiūrėtas. Dažnai būna, kad viešbučiai turi baseinus, tačiau jei būna apleisti, netvarkingi, tačiau Grand SPA Lietuva vandens parkas atrodo tarsi būtų pastatytas prieš keletą metų. O didžiausias privalumas, kad tokio didelio vandens parkas aplinka labai šilta, o vanduo, net ir ne vaikų baseinuose tikrai tikrai šiltas. Todėl čia drąsiai galite lankytis ir su kūdikiais ar mažesniais vaikais.

Grand SPA Lietuva su kūdikiais ir mažais vaikais

Grand SPA Lietuva su kūdikiais ir mažais vaikais

Grand SPA Lietuva su kūdikiais ir mažais vaikais

Grand SPA Lietuva su kūdikiais ir mažais vaikais

Vandens parkas turi ilgąjį plaukimo baseiną, jūros bangų baseiną, kalnų upę, sūkurines vonias, kalnų upę, vaikų baseinėlį. Ir svarbiausia nusileidimo kalnelius vaikams ir suaugusiems. Didysis nusileidimo kalnelis – vienas smagiausių Lietuvoje, nes jis tamsus, tačiau su daugybe lempučių ir švieselių, o kitas nusileidimas – skirtas šeimoms, kuriuo gali leisti savarankiškai didesni vaikai arba mažyliai su tėveliais.

Labai smagu, kad vaikų baseinėlis turi ir smagių žaislų – plaukiojančių lego tipo detalių. Šalia ir vandens parkui pritaikyta mažylių žaidimų aikštelė. Smagu, kad apgalvotos ir tokios smulkmenos, kad šalia mažylių baseinėlio yra ir sūkurinė vonia, tad patogiai galima stebėti žaidžiančius vaikus.

Druskininkai su vaikais

Druskininkai su vaikais

Pramogos tėveliams ir vyresniems vaikams

Vandens parke yra garinė, lauko, infraraudonųjų spindulių, suomiška, „Hammam“ pirtys, taip pat ledo kambarys. Vasarą veikia lauko poilsio erdvė. Taip ir yra rami poilsio zona, kurioje mes galėjome pietų miegui užmigdyti savo mažylę. Čia pat yra ir užkandžių baras. Iš tiesų vandens parkas puikiai pritaikytas šeimoms.

Čia pat yra ir natūralaus mineralinio vandens baseinas, kuriame galite ramiai paplaukioti arba išbandyti individualias vertikalių vonių procedūras.

Nakvynė Grand SPA Lietuva viešbučiuose ir vandens parkas

Mums labai didelis privalumas, kad apsistojus bet kuriame Grand SPA Lietuva viešbutyje – apsilankymas vandens parke neribotas. Tad galima pramogauti su vaikais kiek tik norite. Mums tai didelis privalumas, nes mūsų vaikai mėgsta maudynes, todėl vandens parku pasinaudojame ir po pusryčių ir dieną ir net prieš miegą vakare. Bet svarbiausia, kad Grand SPA Lietuva vandens parke galite apsilankyti ne tik apsistoję viešbutyje, čia priimami ir svečiai, kurie neapsistoję viešbutyje.

Grand SPA Lietuva su vaikais – tai mūsų rekomendacijos apsistojus viešbutyje su vaikais. Drąsiai rekomenduojame šį viešbutį poilsiui ir atostogoms su vaikais.

Apgyvendinimui, poilsinėms, sveikatinimosi programoms su kodu „Keliauk su vaikais“ – 15 proc. nuolaida. Kodas galioti iki 2024 m. gruodžio 19 d.

Geriausi vandens parkai Lietuvoje

Geriausi vandens parkai Lietuvoje

Šis straipsnis yra autorinis, jį paruošė  „Kelionės su vaikais ®“. Kopijuoti ir naudoti be leidimo yra griežtai draudžiama.
Daugiau informacijos apie lankytinus objektus visoje Lietuvoje rasite mūsų Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais“.
Nepamirškite sekti mūsų socialiniuose tinkluose.
Apie keliones po pasaulį – Facebook paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“ bei Instagram paskyroje „Kelionės su vaikais po pasaulį“.
Ieškote daugiau lankytinų vietų su vaikais Latvijoje, kelionių patarimų ir rekomendacijų?! – prisijunkite prie grupės Kelionės su vaikais. LATVIJA. Čia taip pat kviečiame dalintis savo kelionių Latvijoje įspūdžiais.
Norite pasidalinti savo kelione ar keliavimo su vaikais patirtimi – parašykite mums el. paštu.
Druskininkai su vaikais, Geriausi viešbučiai su vaikais, Geriausi viešbučiai su vaikais Lietuvoje, Grand SPA Lietuva su vaikais, Grand SPA Lietuva vandens parkas, Grand spa vandens parkas, Ką veikti su vaikais, Kur nakvoti Lietuvoje, Spa Lietuvoje su vaikais, Spa su vaikais, Spa viešbučiai Lietuvoje, Spa viešbučiai su vaikais Lietuvoje, Vandens parkai Lietuvoje, Vandens parkas Lietuvoje, Viešbučiai su vaikais, Viešbučiai su vaikais Lietuvoje